Haz 2018
-10 Puan Uygulaması hakkında duyuru / About 10-point reduction

Please find the English version of this e-mail below.

2018-2019 akademik yılı asil aday olarak Erasmus+ programı kapsamında öğrenci öğrenim hareketliliğine katılma hakkı kazanmıştınız. Hareketlilikten yararlanmayacak öğrencilerimiz aşağıda belirtilen tarihe kadar iptal prosedürlerini gerçekleştirmedikleri takdirde, bir sonraki Erasmus+ öğrenci öğrenim ya da staj hareketliliği başvurularında -10 puan uygulamasına tabi tutulacaktır.

• Güz dönemi ve bir yıl hareketlilik gerçekleştirmek üzere seçilmiş asil aday öğrenciler için 16 Ağustos 2018 Perşembe günü mesai bitimine kadar,
  • Bahar dönemi hareketlilik gerçekleştirmek üzere seçilmiş asil aday öğrenciler için ise, 24 Ocak 2019 Perşembe günü mesai bitimine kadar iptal ettirmeniz gerekmektedir.

İptal prosedürüne bu linkten ulaşabilirsiniz.

Başarılar,

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dear Students,

You have been selected as 2018-2019 academic year Erasmus candidate students under Erasmus+ Student Mobility. The students, who will not go on exchange have to carry out the cancellation procedure before the deadline (below), those who do not follow cancellation procedure will be subjected to a 10-point reduction from their final election scores for their next Erasmus+ applications.

Deadline for cancellation procedure;

• for the students who have been selected for fall semester and full year is 16 August 2018, Thursday until end of working hours,
  • for the students who have been selected for spring semester  is 24 January 2019, Thursday until end of working hours.

Please click here to find cancellation procedure.