Mar 2020
2020-2021 Erasmus+ Öğrenci Öğrenim Hareketliliği Yerleştirme Ön İlan Sonuçları

2020-2021 Erasmus+ öğrenci öğrenim hareketliliği kapsamında yapılan başvurular değerlendirilmiş olup, ilk değerlendirme sonuçları aşağıdaki linkte yer almaktadır. Aynı zamanda, sistem sizlere otomatik bir bilgilendirme e-maili de atmıştır. İlk değerlendirme sonuçları ön ilan niteliğinde olup  henüz liste kesinleşmediği için kazanılmış hak olarak anlaşılmamalıdır. Benzer şekilde, yerleştiğiniz kurum netleşmediği ve nominasyonlarınız yapılmadığı için nihai yerleştirme listesi yayınlanana kadar karşı kurumla iletişime geçmemeniz gerekmektedir.

Bugünden itibaren 16 Mart 2020 Pazartesi günü saat 16:00’a kadar devam edecek olan 11 günlük itiraz süresi başlamıştır. İtirazlarınızı yazılı dilekçe veya e-posta olarak ofisimize yapmanız gerekmektedir. Bu süre sonunda, gelen itirazlar değerlendirilecek, nihai yerleştirme listesi 18 Mart 2020 Çarşamba günü web sayfamızdan ilan edilecek ve öğrencilerimizin nominasyonları yapılmaya başlanacaktır.

Nominasyon işlemlerinden sonra dönem değişikliği ya da kısaltma için karşı kurumdan onay alınma sürecinde bazen problemlerle karşılaşılabilmektedir (özellikle Hollanda’ya yerleşen öğrencilerimiz için). Dolayısıyla, hareketliliklerini kısaltmak ya da dönem tercihlerini değiştirmek isteyen öğrencilerimizin de, 11 günlük itiraz süresi içinde, yerleştirildikleri kurumun doğru olduğu varsayımı ile yazılı ya da e-posta yolu ile ofisimize başvuru yapmaları çok önemlidir. Dönem tercihi değiştirme ve/veya kısaltma talebinde bulunan, ancak nihai ilan listesinde yerleştiği kurumun ön ilanda gözüken kurumdan farklı olduğu tespit edilen öğrencilerimiz ile tekrar iletişime geçilecektir.

Not: Bazı Erasmus Bölüm/Program Koordinatörlerimizden ön ilan ile ilgili onay gelmemiş olsa da, sürecin sağlıklı işleyişi açısından ön ilan yayınlanmıştır. İtiraz süreci boyunca öğrencilerimiz itirazlarını yukarıda belirtildiği şekilde iletmesi gerekmektedir.

Yerleştirme ön ilan listesi için tıklayınız!