Mar 2020
2020-2021 Akademik Yılı Erasmus+ Öğrenci Öğrenim Hareketliliği Nihai İlanı Hakkında Duyuru

18 Mart 2020 tarihinde yayınlanması planlanan Erasmus+ Öğrenci Öğrenim Hareketliliği Nihai İlanı aşağıdaki sebeplerle gecikmeli olarak yapılacaktır. İlan tarih netleştiğinde sizlerle iletişime geçilecek ve web sayfamızdan ilan yayınlanacaktır. Lütfen konu ile ilgili e-posta göndermekten ziyade e-postalarınızı ve web sayfamızı kontrol ediniz. Konu ile ilgili ofisimize gönderilen e-postalar cevaplandırılamayacak olup, yurtdışında tehlikede olan/olabilecek öğrencilerimizin buraya getirilmesi ve bu durumdaki öğrencilerimizin soru ve problemlerine öncelik verilecektir.

• Covid-19 nedeniyle 2019-2020 akademik yılı hareketlilik gerçekleştirememiş öğrencilerin önümüzdeki sene haklarını kullanabilme durumunun belli olmaması,
  • 2020-2021 akademik yılı için uygulama kurallarının Ulusal Ajans tarafından değiştirilme ihtimalinin olması,
  • Nihai ilana çıktığımız sıradaki şartların mücbir sebep ile değişebilme ihtimalinin olması,

Bilgilerinize sunarız,