İTÜ Arı (Metro) Kapı Bilgi Ekranları Yayına Alınmıştır

İstanbul Teknik Üniversitesi, bilgi paylaşımını artırmak ve kampüs yaşamını daha etkili bir şekilde yönlendirmek amacıyla Arı Kapıya Bilgi Ekranları takılmıştır. Bu yenilik, üniversitemizin daha hızlı ve bilgilendirici bir iletişim deneyimi yaşamasını sağlamayı hedeflemektedir.
İstanbul Teknik Üniversitesi, bilgi paylaşımını artırmak ve kampüs yaşamını daha etkili bir şekilde yönlendirmek amacıyla Arı Kapıya Bilgi Ekranları takılmıştır. Bu yenilik, üniversitemizin  daha hızlı ve bilgilendirici bir iletişim deneyimi yaşamasını sağlamayı hedeflemektedir.

Güncellenen bilgi ekranlarında sunulan başlıca özellikler:

  • Duyurular ve Haberler: Önemli duyurular ve güncel haberler, anında erişim sağlayarak güncel tutmak için bu platformda paylaşılacaktır.

  • Etkinlik Takvimi: Kampüs içinde düzenlenen etkinliklerin takvimini görüntüleyebileceğiniz bu bölüm, sosyal etkileşimi artırmayı amaçlamaktadır.

  • Projeler ve İnovasyonlar: Üniversitemizde gerçekleştirilen projeler ve inovasyonlar, Arı Kapıdaki Bilgi Ekranları aracılığıyla daha geniş bir kitleye duyurulacaktır.

  • Akademik Bildirimler: Sınav takvimleri, ders programları ve diğer akademik bilgiler, öğrenci ve akademisyenlerimizin kolay erişimine sunulacaktır.

  • Yemekhane Menüsü: İTÜ yemekhanesinde çıkan öğlen ve akşam menüsü gösterilmektedir.


İTÜ BİDB olarak İBB Metro İstanbul verilerinden elde ettiğimiz İTÜ Ayazağa Metro durağı bilgilerine İTÜ Arı Kapı çıkış Bilgi ekranından ulaşabilir, metroya kaç dakika var sorusunun cevabını öğrenebilirsiniz.

metro-ekran-tv

metro-ekran

 Görüş ve önerilerinizle geliştirmeye devam ediyoruz.
Kas 28, 2023